2024. július 31., szerda

Mia Frances - A Szívkirálynő mindent visz

 


A most következő ajánló azoknak szól, akik szeretik a romantikát, azon belül pedig a romantikus füzetek varázsát. Mia Frances ugyani előrukkolt  pár új ROWMANIX -füzettel. 

A Szívkirálynő mindent visz főszereplője Sophie Lavinia első asszonya. Szeretne tőketranzakciót lebonyolítani Glen Stone-nel, ám a férfi nagyobb hatással van rá, mint amire számított.

A téma és benne fellépő megoldásra váró feladatok ( egy ország kihúzása  a bajból, kötelesség és a szerelem összeegyeztetése) nagyon tetszenek, csak egy gondom van vele, hogy számomra túl gyorsan történnek azok a bizonyos események.  Tudom, épp ez az egyik csábereje ezeknek a romantikus füzeteknek; nem is lehet elvárni hosszú felvezetőket akció előtt. Azt is tudom, hogy ehhez kell egy lelkiállapot, ami nekem most talán nem volt meg, de olyan jó lett volna még egy kis államügyekről és a lehetőségékről olvasni, vagy még több lelki vívódást bele...

A karakterek ettől függetlenül nagyon jól kiegészítették egymást remek páros voltak. A borító modelljei pedig minden túlzás nélkül nagyon szépek!

Mielőtt azt hiszitek a zsánerrel van gondom, mindjárt hozom a sorozat harmadik füzetkéjét, ami viszont nagyon tetszett.

Addig pedig az alábbi linken megtaláljátok az összes részt!

Írta: Isabel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kerby Rosanes -Animorphia

Amikor az ember életében összecsapnak a hullámok, nehéz jókedvűen és mosolyogva, vidám bejegyzéseket írni. Nálam az elmúlt jó pár hónap ilye...

Népszerű bejegyzések