2022. február 28., hétfő

Julia RedHood- Az örökség


Vannak olyan szerzők, akiket én rejtett gyöngyszemeknek hívok, mert bár tehetségesek, mégsem kapnak annyi figyelmet, mint kellene. 
A következő regény szerzője is ilyen - véletlenül bukkanbtam rá a könyvre, miközben a kínálatot nézegettem. Először azt sem tudtam, hogy a hölgy magyar - nagy meglepetés volt számomra, mikor belefutottam egy hozzászólásába az egyik közösségi oldalon. Igaz, addigra már kiolvastam ezt a könyvecskét és nagyon tetszett.

Történetünk főhőse Celeb Jamieson, akit édesapja elvesztése után különös rémálmok kísértenek. Egy nő mindenáron magának akarja a fiút. Celebnek nemcsak azt kell elfogadnia, hogy az általa ismert világ teljesen más, mint a valóság, de rátalál az első szerelem is. Külön-külön is nagy falat egy tinédzser számára, viszont így egyben igazán embertpróbáló feladat. 

Az írónő nagyon szépen ötvözte a fantasy és a valóságos elemeket. A célközönség főképp a fiatalokat célozza meg, ezért pörgős és ingerekkel teli művet kapunk, az ő nyelvükön megírva. 

Mivel ez volt az első olvasásom a szerzőtől, nem tudom, hogy ez-e az első könyve, illetve mennyit fejlődött, de azt tudom, hogy személy szerint nagyon szerettem a történetet. Egyetlen egy problémám van vele - méghozzá az, hogy nekem nagyon rövid. Remélem, az írónő tervez folytatást, ha még nincs, mert nagyon sok minden kihozható a történetből, akár a fantasy, akár a romantikus zsánert helyezzük előtérbe.

Összességében nagyon elégedett voltam, ajánlom olvasásra nemcsak az olvasni szerető fiataloknak, de azoknak is, akik most szeretnének elmerülni a könyvek világában. Rövidsége és tartalma hozzásegíthet az olvasás megszerettetéséhez!

Amennyiben kíváncsi lettél keresd a GooglePlay kínálatában!

Írta: Isabel
Korrektúrázta:NiKy

Az szerző, aki éveket szánt a kutatómunkára - Interjú Kristin M. Furrierrel

Kristin M. Furrier írónő legújabb regénye kicsit más, mint az eddigiek. Bár egyszer már beszéltünk róla, most, hogy én is a végére értem az ...

Népszerű bejegyzések