2021. január 31., vasárnap

J. A. A. Donath - A sárkánynász követe


 A végére hagytam a számomra legszórakoztatóbb irodalmat, Jenei András könyvei közül. Mostanában elég sűrű napjaim vannak, melyekben főleg szellemileg kell helytálljak, így igazán nagyra tudok értékelni egy olyan regényt, ami eltereli a gondolatimat. Köszönet a szerzőnek, a saját példányét!

A történet egy valódi mese, és ennek gyermeki lelkem nagyon örült. András itt valóban visszanyúlt a gyökerekhez és igazi mesemondóvá vált. Sárkányok, mágusok és csodaszép tájak, melyek azonnal megelevenednek a képzeletünkben. 

Természetesen a főhősünk kalandokban való részvétele sem maradhat el, ahol barátokra is szert tesz. 
Ez eddig bármelyik mesére ráillene, igaz? Ám az egyedisége az írói stílusban mutatkozik meg.

Így, az ötödik könyv elolvasása után, azt mondom, hogy Jenei András stílusát bármikor felismerném, akármilyen zsánerben is alkosson. Ám most tudott olyat mutatni, ami eddig rejtve maradt számomra: csodálatosan mutatja be lényeit. Aprólékos, választékos szókincsével olyan, mintha egy igényes filmet néznénk meg. Számomra ez az írás egyik legnehezebb része, így csak gratulálni tudok hozzá!

A borító nagyon szépen kidolgozott, színei pedig nyugtató hatással voltak rám. Őszintén tetszett!

Ha ebből a napból választanál magadnak olvasnivalót, de mindenképpen csak egyet szeretnél én ezt javaslom, mert mindent tartalmaz, amit a cím ígér!
Remélem, András tervez folytatást!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed,  keresd a szerzőt a saját példányodért!

Írta: Isabel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az szerző, aki éveket szánt a kutatómunkára - Interjú Kristin M. Furrierrel

Kristin M. Furrier írónő legújabb regénye kicsit más, mint az eddigiek. Bár egyszer már beszéltünk róla, most, hogy én is a végére értem az ...

Népszerű bejegyzések