2021. április 24., szombat

B. Habarics Kitty - Fülü mondókás ügyeskedője


 A mai utolsó értékelésem nem egy mese, hanem egy foglalkoztató füzet lesz, mely szorosan kapcsolódik Az éjszakai szuszmanó történetéhez. 
Itt a kicsik Fülüvel együtt végezhetnek el feladatokat: számolhatnak, rajzolhatnak és fejleszthetik képességeiket. Ám, ha csak játszani szeretnének, az is megoldott, hiszen találhatunk benne aranyos mondókákat, versikéket és színezőt is.

A képek élesek,  a terület, amin a kicsik dolgozhatnak pedig jó nagy. 
A mesék ismerete nélkül is bűbájos és élvezhető a füzet, de véleményem szerint sokkal nagyobb élmény, ha ott van a polcon a nyuszika valamelyik kalandja is.

Végezetül pedig annyit, hogy mindig nagyon tetszett, ha egy mesekönyvhöz, más is kapcsolható. Fülü aranyos karakterével pedig nagyon jó ötletnek tartom a foglalkoztató ( esetleg a jövőben más termékek) elkészítését. Egyedisége mellett nagyon könnyű megszeretni és azonosulni vele.

Nagyon hálás vagyok, amiért felhívták a figyelmem a kiadóra és az külön öröm, hogy az írónő könyvei ennyire pozitív érzéseket keltettek bennem. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is olvasok majd tőle és minden kisgyermekes vagy mese szerető embernek ajánlani fogom!

Amennyiben megvennéd a füzetet, a Katica Könyv Műhely oldalán megtalálod!

Írta: Isabel

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az szerző, aki éveket szánt a kutatómunkára - Interjú Kristin M. Furrierrel

Kristin M. Furrier írónő legújabb regénye kicsit más, mint az eddigiek. Bár egyszer már beszéltünk róla, most, hogy én is a végére értem az ...

Népszerű bejegyzések