2023. május 1., hétfő

Here we are - Sokszínű képességrobbanás


 Először is köszönöm szépen Kisfaludi Juditnak, hogy felhívta a figyelmem erre a kiadványra. 
Nagyon fontosnak tartom az érzékenyítést, és azt gondolom, nemcsak gyermekkorban, gyermekként érdemes ezzel foglalkozni. Olyan témáról beszélünk, ami a mindennapjaink része és ahhoz, hogy egy élhetőbb világot alkossunk, fontos, hogy a lehető legjobban megértsük egymást.
A Here we are csapata ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik nyitottak a téma iránt. Olyan önkifejezési formát szerettek volna találni, ami a mindennapok részévé válhat. És ez az írás lett.

Juci és a többiek egy rövid bemutatkozás után megmutatják a művészi vénájukat is: ugyanis többek között olvashatunk verseket, meséket, de a kultúrát kedvelők olvashatnak filmkritikát, egyéb élménybeszámolókat is. A cím nem ígér zsákbamacskát: valóban sokszínű olvasnivalót kaptunk.

Engedjetek meg egy pici személyes vonatkozást is. Az én személyes kedvencem Kisfaludi Judit - Ido és Fáni barátsága című mese volt. Mint tudjátok, a lelkemben megmaradtam egy picit gyermeknek, így ez a szívmelengető történet, a barátokat kereső mókusról és a kicsit félős elefántról nagyon tetszett. Igaz, Jucival az írás és az olvasás szeretete nagyon rég összeköt minket, hiszen gyermekkorunk nagy részét együtt töltöttük. Ezért is örültem annak, hogy láthattam egy alkotását.

Összességében nagyon ajánlom figyelmetekbe ezt az olvasnivalót - ami egyébként ingyenes -, hiszen a művészet segítségével mutatja be, hogy mindannyian egyformák értékesek vagyunk: tele álmokkal, vágyakkal, hittel, erősségekkel és természetesen botlásokkal egyaránt.
Nem tudom, hogy a csapat tagjai olvassák-e majd az írásomat, de ha igen, szeretném kifejezni a tiszteletemet a közösségben végzett munkájukért és további sok sikert kívánok a tagoknak!

A megjelenést az Együttható Egyesület és az Európai Szolidaritási Testület támogatta!

A kiadvány elérhető az alábbi oldal alján, a Letöltés vagy a Flipbook gombra kattintva (érdemes elolvasni a teljes oldalt is):


Írta: Isabel

Az szerző, aki éveket szánt a kutatómunkára - Interjú Kristin M. Furrierrel

Kristin M. Furrier írónő legújabb regénye kicsit más, mint az eddigiek. Bár egyszer már beszéltünk róla, most, hogy én is a végére értem az ...

Népszerű bejegyzések