2024. február 3., szombat

Robin O'Wrightly - deZSAvü - Egy igaz szerelem két arca A-tól Z-ig


 Maradjunk egy kicsit még a szerelemnél, ám ezúttal egy könnyedebb történetet hoztam el nektek, mint a Második esély volt. Itt is  fontos szerepet kap a szeretet és az akadályok legyőzése, de a háttér nem annyira drámai mint egy háború okozta válság.

Főhőseink Kovács Attila és Zoé Kaplan,  aki teljesen más útján haladnak az életnek. A sors, vagy hívjuk akár természetfelettinek azonban mégis elintézi hogy találkozzanak. Bár más az elképzelésük, mégis szerelembe esnek és kitartanak az élet viharaiban is.

Az nagyon tetszett, hogy az írónő azt vizsgálta, hogyan befolyásolja a sors az életet? Szinte megfoghatatlan hangulata van. Kedves, emberi és valóban azt érti az ember, hogy egy felsőbb hatalom munkálkodik a háttérben.
A cím pedig véleményem szerint nagyon humoros. ( Egy igaz szerelem két arca A-tól Z-ig  - A, mint attila, Z, mint Zoé.)

Ami viszont elképesztően gyönyörű a regényben, azok az illusztrációk. Robin álomszép képeket készített. Már a borítón is látszik mennyire szépek a modellek. Nagyon szeretem ezt a stílusú portrérajzolást, igazán feldobja a történeteket. 

Az írónő engedélyével megmutatnám a kedvenc képem:


Illusztráció: Szabó Borka

Azt mondanám, hogy aki kicsit könnyedebb, de mégis mesés szerelmi történetre vágyik, a deZsavű lesz az ő választása. Kisregény révén  nem túl hosszú, a történettel pedig nem nehéz azonosulni. 

Ha pedig Attila és Zoé létezik valamelyik univerzumban, sok boldogságot kívánok nekik!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, keresd a KönyvekSorban kiadó kínálatában!

Írta: Isabel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az szerző, aki éveket szánt a kutatómunkára - Interjú Kristin M. Furrierrel

Kristin M. Furrier írónő legújabb regénye kicsit más, mint az eddigiek. Bár egyszer már beszéltünk róla, most, hogy én is a végére értem az ...

Népszerű bejegyzések