2024. szeptember 1., vasárnap

Kerby Rosanes -Animorphia

Amikor az ember életében összecsapnak a hullámok, nehéz jókedvűen és mosolyogva, vidám bejegyzéseket írni. Nálam az elmúlt jó pár hónap ilyen volt, az egyik véget sem ért már jött a másik. Hol én voltam beteg, hol pedig másfajta dolog jött közbe de tényleg minden napra jutott valami.
Ahhoz, hogy találjak valami pihetető a napban,  - jobban mondva inkább hónapban, mert ennél sűrűbben nem jutottam ilyesmihez- vettem egy pár felnőtt színezőt és ismét elkezdtem gyémántszemes kirakózni. 
A színezőket fokozatosan fogom megmutatni nektek, aszerint, éppen melyikkel dolgozom.  Lássuk is Keby Rosanes művét. 
Véleményem szerint az alkotó nagyon tehetséges. Tűfilc segítségével rajzolt és ilyen aprólékos illusztrációt nagyon keveset láttam. Ezt az egy oldalt is négy napig készítettem, jó pár óra munka van benne.
Ha a felépítését nézzük, akkor itt nemcsak színezhetünk, de rajzolhatunk illetve keresgélhetünk is.  Néhány oldalon kifejezetten feladat, hogy egészítsük ki a a rajzokat; csak én nem mertem belefogni. Van egy Nyírd ki ezt a naplót! is a polcomon, abba sem mertem (még) belerajzolni, mert félek, hogy elrontanám az összképet. Mindazonáltal aki érez magában annyi tehetséget, jó móka lehet ezeket is pótolni. 
Ezen felül, vannak elrejtve apróbb, az adott képhez egyáltalán nem illő dolgok, amiket szintén jó móka megtalálni. (Segítségünkre van könyv végén található megoldókulcs, ha elakadnánk.)
A képek egyébkén javarészt dupla oldalasak, így tényleg jó pár órát eltölthetünk vele. 
A Móra kiadó fordítása nagyon tetszett nekem; lényegre törő és világos instrukciókat ad ott ahol kell.

A fenti képen használtam akvarell ceruzát és vízfestéket is, amiket a lapok nagyon jól bírtak. Picit felhullámosodott, de száradás után alig észrevehető. Nem üt át a túloldalra a festék, ami nálam nagyon fontos szempont.  Szeretném majd kipróbálni pasztellkrétával és csillámos zselés tollal is de a vízzel szépen megbirkózik.

Összességében nekem hatalmas kedvenc ! Lassan is haladok vele, hogy minél tovább tartson! 

 Amennyiben te is szeretnél egy sajátot, keresd a Libri kínálatában!

Írta: Isabel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kerby Rosanes -Animorphia

Amikor az ember életében összecsapnak a hullámok, nehéz jókedvűen és mosolyogva, vidám bejegyzéseket írni. Nálam az elmúlt jó pár hónap ilye...

Népszerű bejegyzések