2020. november 15., vasárnap

Harmatcsepp - Minden apróság számít

 Ez a bejegyzés nem könyvekről fog szólni. Nem is interjúkról. Inkább valami olyasmiről, ami mindannyiunkat érint.A segítségnyújtásról és annak elfogadásáról.

Szívügyemmé vált, hogy ahol tudok segítsek - még akkor is, ha a jelenlegi helyzetemmel nem engedhetek meg nagy tetteket. Csakúgy, mint mindenki megtapasztaltam az élet árny oldalát és élénken emlékszem arra, mennyit számított a felém nyújtott segítő kéz.
Most egy ismerősömnek van szüksége egy ilyen kézre.
Nem, nem vagyunk barátok, sőt, hosszú ideje nem is beszéltünk egymással. Nem vezet semmiféle nyereségvágy, hiszen ezért a posztért nem kapok semmit. Ám azt gondolom, hogy az ember attól lesz igazán ember, ha önzetlenül képes segíteni ott, ahol kell!

A kortárs magyar irodalom egyik alkotójának van szüksége minden apró megmozdulásra! Az íróként és grafikusként dolgozó kétgyermekes édesanya sokunknak segített abban, hogy megéljük az álmainkat és kiadhassuk a könyveinket. Ő most nem egy álomért küzd - csupán egy mindennapi életért. 

Férje betegsége és a koronavírus-járvány miatt azonban ez az egyszerű kérés is lehetetlennek tűnik a számára! Elvesztette a megélhetését, párja a betegsége miatt nem tud dolgozni, és a helyzet már odáig fajult, hogy kilakoltathatják őket.

Létrejött egy csoport - amit a bejegyzésem végén linkelek - ahol a legapróbb összegnek is nagyon örülne a család. Tárgyi adományokat jelenleg nem áll módjukban fogadni, hiszen az első, hogy a fedél megmaradjon a fejük felett.

Mi, írók pedig nem maradunk hálátlanok: felajánlottuk könyveinket, melyet az utalók között osztunk szét. Mesekönyv, novelláskötet, romantikus  regény, fantasy, teljes sorozatok és friss megjelenések is!

Viszont akkor se ess kétségbe ha nem áll módodban segíteni: kérlek oszd meg ezt a posztot vagy a csoport linkjét, hogy szebbé tegyük egy nehéz sorsú család életét!

Neked egy kattintás nekik pedig egy újabb esély!

Összefogás Szabó Borkáért csoport

 Köszönöm, hogy végigolvastál! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az szerző, aki éveket szánt a kutatómunkára - Interjú Kristin M. Furrierrel

Kristin M. Furrier írónő legújabb regénye kicsit más, mint az eddigiek. Bár egyszer már beszéltünk róla, most, hogy én is a végére értem az ...

Népszerű bejegyzések