Olvasnivaló! Tripiconi sztori - Az amulett rejtélye


Rég hoztam olvasnivalót, de tegnap egy annyira jó kis könyvet olvastam, hogy ezt az élményt mindenképpen meg szeretném osztani veletek.
Robin O'Wrightly fantasy regénye egyaránt szórakoztató lehet a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Színvonalasan megírt, izgalmas könyvről van szó, melyben könnyed humorral keverve felvetődnek az élet fontos kérdései is.
De nézzük mi is ez: Tripicon ahol a történet játszódik, egy szigetállam. Az uralkodócsaládnak komoly gondjaik vannak az államügyeket illetően: a küszöbön kopogtat az elszegényedés lehetősége.
Ám az uralkodócsalád nemcsak az Tripiconért de a gyermekeik boldogságáért is felelősek. Tudják, hogy a nyári szünetben muszáj boldog pillanatokat okozni a csemetéiknek, ezért lemennek a tengerpartra: viszont ez a kiruccanás sem úgy sül el, ahogy szeretnék. Az egyik hercegnő egy ismeretlen fiút talál a partra sodorva. Senki nem ismeri őt, kilétét rejtély övezi. Ám ha ez még nem lenne elég egy jó kis kalandhoz a hercegnő egy amulettet talál a homokban, mely csak tovább bonyolítja a történéseket.

Érdekel hogyan?  Itt megrendelheted, sőt, bele is olvashatsz:
https://konyvmogul.hu/robin-owrightly-tripiconi-sztori/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések