Olvasnivaló! Megvalósult álom


A héten olvastam ki a könyvet és nagyon tetszett; mindjárt meg is indoklom, miért.
A történet elején megismerkedünk Carmennel, aki egy 19 éves fiatal lány. Szülei jó háttérrel rendelkeznek, ám szeretné magát függetleníteni tőlük, így elköltözik egy kisvárosba, ahol még aznap barátokra is talál.  (Bárcsak nekem is ilyen könnyen menne..:D )
Két új barátnője társaságában lassan de biztosan felfedezi a helyet: megismerkedik Jackkel és ahogy haladunk a történetben, sajnos Robbal is....Majd a lány élete és világa teljesen megváltozik....
Mi történik, ha behálóz minket egy rossz fiú? Ha miden, amiben hittünk apró darabokra törik és a semmiből kell felépíteni az életünket?
Számomra ez a könyv nagyon aktuális volt, hiszen könnyen tudtam azonosulni Carmen nehézségeivel.  Talán nem meglepetés, hogy ő volt a kedvenc szereplőm és persze  Jack....(Rob meg k*pja be) :D (Nem vagyok az a fajta nő, aki szeret abban hinni, hogy a bajkeverő pasik majd pont miatta változnak meg, ezért őt kifejezetten képen töröltem volna :D )
Mindenképpen megéri elolvasni, sőt nálam újraolvasást is meg fog élni a könyv. Sőt, lehet, majd egy tartalmasabb bejegyzést is, ezek csak az első benyomásaim voltak. :)

Az írónővel készült interjúm megtalálható itt:
https://ujalmok.blogspot.hu/2018/03/wendler-nikoletta-megvalosult-alom.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések