Interjú egy olvasómmalVakhal - Radics Zita az elsők között jelentkezett, mikor kiderült megjelent az Angyalok Krónikái; ezért arra gondoltam,feltennék neki egy pár kérdést a könyvvel kapcsolatosan, hogy ne csak az én szemszögemet lássátok! :)

Először is köszönöm szépen, hogy időt szakítottál erre a kis beszélgetésre. Szerintem vágjunk is bele a közepébe; hogy tetszett a könyv?
Részemről a megtiszteltetés és szívből köszönöm , hogy megoszthatom veled és a kedves olvasókkal az Angyalok Krónikái által átélt tapasztalataimat , élményeimet . Valóban izgatottan vártam a könyv megjelenését; talán nem túlzás azt mondanom epekedtem utána , hogy végre a kezemben tarthassam a művedet és azt kell mondanom , egyáltalán nem csalódtam benne , sőt mi több minden képzeletem felülmúlta. :) Izgalmasnak tartottam az elejétől a végéig és be kell vallanom , olyan mély hatásokat gyakoroltak rám a történések hogy azon vettem magam , szinte én is szerelmes lettem!
Mit szóltál a kivitelezéshez? Tetszett az elrendezés és a borító?
A kivitelezésről és a borítóról annyit érdemes megemlítenem , hogy szinte az első pillanatban éreztem ,amikor megpillantottam , hogy valami izgalmas és hogy nem e világi élmények tárulnak majd elém az olvasása után .Nyugalmat és meghittséget árasztott a könyv borítása számomra .
Van kedvenc részed, vagy esetleg idézeted a könyvből? Elárulod nekem és az olvasóknak mi az?:)
Természetesen van kedvenc részem , bár nem egyszerű egy konkrét részt kiemelnem , de ha mégis meg kell tennem , ami engem magával ragadt az talán a Csábítás volt. És hogy miért is? Igazán romantikusnak tartottam az első találkozást. Meghatározó része annak a mély szerelemnek ami az egész történetet oly izgalmassá és egyben varázslatossá alakította.
Számodra tanulságos volt elolvasni? Milyen érzéseket váltott ki benned?
Azt gondolom, ha az ember romantikus, szerelmes novellákat , regényeket olvas , akkor ajándékul kapja az átélés varázsát . Belebújhat a szerelmes alany bőrébe és saját lelkén keresztül élheti át az adott szituációk és érzelmek megannyi örömét és fájdalmát.
Ki volt a kedvenc szereplőd és miért?
Marcell volt a kedvenc szereplőm , mert valóban volt benne valami magával ragadó jóság és törődés. Ebben a fiatalemberben meg van minden olyan tulajdonság, amelyre egy nő igazán vágyik.
Mi volt az a pont, ami a legmeghatározóbb volt olvasáskor?
Amikor karácsonykor Marcell lemondta a találkozót. Mély csalódottságot éreztem, de egyben reményekkel töltött, hogy valami pozitívan fog majd változni, hiszen egy angyal nem hagyhatja cserben azt az embert, akihez olyan szeretet kötötte, mint amit Bella iránt érzet.
A terjedelemmel meg voltál elégedve? Sokan reklamálnak azért, mert túl hirtelen lett vége; neked erről mi a véleményed?
A terjedelmével nem volt kifogásom viszont igen, hirtelen ért véget a történet még vártam volna a folytatást . Feltételezem azért alakult így hogy az angyalok Krónikái II. kötetét is izgatottan várjuk majd. :)
Volt olyan rész, ami kevésbé tetszett? Mint írónak erre is rá kell kérdezzek, szóval kíváncsian várom a válaszod. :)
Nem szeretnék elfogult lenni , de nem volt olyan része a kötetnek amely ne tetszett volna . Elárulom nem tudtam letenni a könyved és ez számomra is azt tükrözi, hogy e könyv olyan hatással volt rám , amely még engem is meglepett. :)
Kaptam egy olyan észrevételt, hogy voltak olyan mondataim, melyeket nem lehetett értelmezni. Ezután én rákérdeztem több olvasómra, hogy találkozott-e ilyennel és ők azt mondták hogy nem. Érdekel, hogy te találkoztál-e ilyennel? Ha igen melyik volt az? :D
Nem találkoztam olyan mondattal vagy mondatokkal ,amelyek ne lettek volna értelmezhetőek számomra , bár volt egy két szó, talán amin elgondolkodtam mint pl a hüledezik( zavartan csodálkozik , meglepődve álmélkodik stb ) szó :). Nem igazán használom ezt a kifejezést feltételezem talán másoknak hasonló kifejezések okozhattak problémákat.
Jöjjön számomra a leglényegesebb kérdés; várod a folytatást?
Naná, hogy várom a folytatást !! Miután elolvastam az első kötetet és megismerhettem a szereplőket és az érzéseiket még nagyobb izgalommal várom a folytatást.Nagyon szépen köszönöm Zita őszinte és kedves válaszait, és ha esetleg Ti is kedvet kaptatok az olvasáshoz, az alábbi linken megtaláljátok a TELJES I: FEJEZETET:
https://ujalmok.blogspot.hu/2018/01/angyalok-kronikai-kisertes-i-fejezet.html
Ha pedig kevés lenne az élmény, itt rendelhettek is:
http://undergroundbolt.hu/angyalok-kronikai-kisertes

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések