Mimi Taylor - A bosszú ára
Ismét lehetőséget kaptam Mimi Taylortól, ezúttal a legújabb könyve megjelenése kapcsán kaptam el.

Pár mondatban összefoglalnád A bosszú árát? Ezúttal ki a célközönséged?
A célközönségem igazából ugyanaz, mint az első könyvemnél. Mindkettőt felnőtteknek írtam, és bízom benne, hogy kellemes kikapcsolódást nyújtok velük.
A bosszú árában a két főszereplőmet ért traumák és azok feldolgozása a központi téma. Illetve kettejük megismerkedése és a kapcsolatuk alakulása. Nem nagyon tudok úgy írni róla, hogy ne legyen spoileres.

Mennyire tér el az első könyved, A Fekete Bárány stílusától?

A két könyv teljesen eltér egymástól, bár a romantikus és erotikus elemek mindkettőben fontos szerepet játszanak.  A bosszú árát mindkét szereplőm szemszögéből megismerhetik az olvasók. De amíg a Fekete Bárányban a humor kapott nagy szerepet, addig ebben sokkal több az érzelmi háttér, a múltban történt események hatása.

Melyik könyvet volt nehezebb összehozni és miért?
A bosszú árát sokkal nehezebb volt megírni. Megviselt, lelkileg.

Milyen visszajelzéseket kapsz az Olvasóidtól? Várják már, hogy a kezükbe vehessék a regényt?
Igen! Nagyon boldog vagyok, hogy az első könyvemre is többnyire pozitív visszajelzések érkeztek. Szerintem sokat köszönhetek az első regényemnek. Úgy gondolom sokan megkedvelték, amit én tudok nyújtani. Rengeteg visszajelzést kapok facebook-on és privát üzenetben is. Fantasztikus érzés, hogy ilyen csodálatos olvasóim vannak!

Ez már nem az Underground Kiadó gondozásában jelenik meg. Nehéz volt meghoznod ezt a döntést?
Nem volt időm túl sokat gondolkodni ezen, de úgy tűnik nekem, hogy jó döntést hoztam!

Mikorra várható a megjelenés és hol vásárolhatják meg az érdeklődők?
2018. március 20-tól már megvásárolható! Kizárólag tőlem szerezhető be közvetlenül a konyvrendeles.mimi@gmail,com e-mail címen.

Mára ennyi lenne, Remélem tetszett nektek ez a villám kérdéssor és köszönöm Miminek, hogy én lehettem az első, akinek erről ilyen formában nyilatkozott. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések