Olvasnivaló! Fennmaradottak Krónikái


Mary E. Pearson:Feltámadottak Krónikái- Első könyv Az árulás csókja
 Lia hercegnő megszökik az esküvőjéről, amit csakis azért tartanak, hogy megmentsék a királyságát. Inkognitóban egy fogadóban vállal munkát, mint felszolgáló, ám egy nap két idegen érkezik: az egyik egy orgyilkos a másik pedig az a herceg, akihez a lányt hozzá akarták adni, bár erről a hercegnő mit sem sejt. Szerelem, ármány, árulás, de vajon Lia ki tudja bobozni a kusza szálakat? 

 Mary E. Pearson:Feltámadottak Krónikái- Második könyv Az árulás szíve
Az árulás szíve méltó folytatása volt Az árulás csókjának. Lia hercegnő és Raffey herceg az ellenség karmai között. Foglyok és mindent meg kell tenniük azért, hogy időt nyerjenek, 
 míg a segítség értük megy. Itt minden volt: csábítás, politikai érdekek, bizalom és igaz szerelem, bár a vége egy picit megijesztett, mert nem szeretném hogy úgy fejeződjön be ahogy: bízom benne hogy az írónő tervez egy 3. kötet is!

Lia egy erős női karakter, aki nem ijed meg az élet nehézségeitől, illetve a váratlan helyzetektől. Raffey herceg pedig egy olyan férfi, aki ezt a független és zabolátlan nőt szépen a helyén tudja kezelni. A könyv helyszínei szépen kidolgozottak, a cselekmény pedig pörgős. Szinte rosszul éreztem magam, mikor le kellett tennem az egyéb elfoglaltságaim miatt.

Remélem, ha a kezetekbe veszitek, nektek is tetszeni fog!


 Megjegyzés:megjelent a 3. kötet Az árulás szépsége címmel, de valahogy engem nem fogott meg, sőt, inkább csalódás volt számomra. Konkrét oka nincs, hiszen az írónő stílusa itt is átjön, ám valahogy mégsem fogott meg és ezért nem részletezem tovább.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések